Despre

hirudo românia

Despre

Terapia cu lipitori

Cand vorbim despre terapia cu lipitori putem spune fascinatie, știință, cunoaștere, dar de la Dumnezeu.
Doar numai după o singură ședință cu lipitori medicinale scapi de suferință și reîncepi să te bucuri de viață, pentru că acești medici miniaturali ne ajuta sa traim mai bine, mai sanatos.
Lipitorile medicinale sunt o minune a naturii de care unii dintre noi am uitat. Acum le vom descoperi utilitatea prin calitățile terapeutice.
Lipitorile pot fi utilizate în tratarea următoarelor afecțiuni:

Artrită
Infertilitate
Hepatită
Diabet
Boli cardio-vasculare
Boli stomatologice
Boli ale sistemului digestiv
Boli vasculare
Boli neurologice
Boli ginecologice
Boli oftalmologice
Boli Urologice
Boli de piele            ROLUL LIPITORILOR ÎN COSMETICĂ

Cu aproape două milenii în urmă, Împăratul și filosoful Marc Aureliu afirma că aspectul exterior al omului este „cea mai bună scrisoare de recomandare a lui”. Cele mai vechi informații despre tratamentul cu lipitori provin din Egiptul antic.

Prin purificarea sângelui, oxigenare și detoxifiere, hirudoterapia are efect asupra întregului organism. Glandele salivare ale lipitorii conțin lipide, care, împreună cu hirudina, proteina, serotonina, sunt ingredientele esențiale în îngrijirea pielii. De aceea, pe lângă faptul ca pot fi utilizate în tratamentul numeroaselor afacțiuni, ele au si capacitatea de a lucra la îngrijirea pielii. Tot în saliva lipitorii se găsesc și hormoni naturali , cortizon, testosteron, progesteron și estradiol. Un alt grup de compuși aflați în glandele salivare este format din acizi fosfatici și acizi grși liberi care asigură o importantă sursă de energie. 

Odată cu începerea ședinței de hirudoterapiei fața va căpăta un aspect și o strălucire aparte, elasticitatea pielii va fi îmbunătățită considerabil, iar căderea părului va fi oprită. De asemenea celulita va fi redusă, cicatricile diminuate, iar prin îmbunătățirea circulației sângelui, venele paianjen vor fi eliminate, iar senzația de mâini și picioare reci va dispărea definitiv. O singură sedință de hirudoterapie este un lifting facial non-invaziv cu efecte uimitoare.

Micuții medici ai naturii au și un rol de chirurgi renumiți. Astfe, ploapele vor fi ridicate, petele de pe față înlăturate, iar inestetica acnee va deveni doar o amintire.
Hirudoterapia, frumusețe fără vârstă!

Boli oftalmologice

Terapia cu lipitori vindecă boli precum glaucomul și diferite hematoame preorbitale

Boli urologice

Prin terapia cu lipitori se elimină adesea cele mai mari pericole pentru rinichi

Boli vasculare

Terapia cu lipitori medicinale asigură reducerea văscuozității sângelui

Boli stomatologice

Terapia cu lipitori asigură eliminarea toxinelor din gingii

Connect

Contact


  Your name


  Your email  Pentru orice tip de informații și comenzi va stăm la dispoziție la numărul de telefon 0040 741 178 948


  Facebook

  gallery

  Contact